Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Beste prijsgarantie

DoctorPhone levert kwaliteit voor een eerlijke prijs, zowel voor originele als voor niet-originele onderdelen.

Beste prijsgarantie voor reparatie met originele onderdelen

Wij leveren uitstekende services tegen een eerlijke prijs. Bij DoctorPhone betaald u nooit te veel. Uiteraard zijn reparaties met originele onderdelen duurder dan reparaties met niet-originele onderdelen, maar u krijgt daar ook wat voor terug. Zo krijgt u levenslang garantie op de vervangen onderdelen en de fabrieksgarantie van uw toestel blijft van kracht. Wij hebben zeer scherpe inkoopcondities voor onderdelen en kunnen u daarom ook de beste prijzen voor reparatie aanbieden. Mocht u ergens anders dezelfde services ontvangen tegen betere prijzen, laat het ons dan weten en we kijken graag of er bij ons prijswijzigingen nodig zijn.

Beste prijsgarantie voor reparatie met niet-originele onderdelen

Ook bij reparaties met niet-originele onderdelen kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden. Reparaties met niet-originele prijzen zijn goedkoper dan reparaties met originele onderdelen en u moet er rekening mee houden dat de fabrieksgarantie komt te vervallen als u niet-originele onderdelen gebruikt. Desondanks ontvangt u bij ons wel gewoon garantie op deze niet-originele onderdelen van 3 maanden. Dit is uniek en wij rekenen hiervoor niets extra. Ook voor niet-originele onderdelen mag u bij DoctorPhone dus een uitstekende prijsgarantie verwachten.

Meld reparatie aan

.