Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! DoctorPhone biedt een unieke haal- en brengservice.

Wij komen uw toestel voor reparatie ook ophalen

Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw toestel te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 10 km van een van onze vestigingen of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen.

En we brengen deze ook netjes weer terug

Voor de haal- en brengservice hanteren wij een 24-uurs service. Binnen 24 uur zullen wij het toestel weer netjes bij u terug brengen. U kunt de rekening bij terugkomst of vooraf digitaal voldoen.

Haal- en brengservice buiten het 10 km gebied

Ook buiten het 10 km gebied vanaf een van onze vestigingen of servicepunten bieden wij een haal- en brengservice. Hiervoor rekenen wij 0,50 euro per km buiten het gebied. Neem contact met ons op als u hiervan gebruik wilt maken.

Meld reparatie aan

.