Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

HTC scherm reparatie? Kies voor DoctorPhone in Arnhem

Is het scherm / display van jouw HTC beschadigd? Geen paniek! Bij DoctorPhone zit je goed. DoctorPhone uit Arnhem is gespecialiseerd in de reparatie van smartphones. Wil jij snel, vakkundig en voordelig het scherm van jouw HTC laten repareren? Neem dan contact op met DoctorPhone. Meer informatie over de diensten van DoctorPhone? Lees hier verder.

De eerste hulp bij scherm reparaties

Doctor Phone is jouw eerste hulp bij telefoon reparaties. Dus wanneer het schermpje van jouw HTC kapot is, kun je hem snel laten repareren door Doctor Phone. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel in Arnhem. Indien het niet mogelijk is om naar de winkel te komen, heeft Doctor Phone ook een ‘reparatie aan huis’ service. Woon je in een straal van 10 kilometer vanaf Arnhem, dan komt Doctor Phone graag bij je langs voor reparatie.

Waarom jouw HTC scherm laten repareren door Doctor Phone?

  • Eenvoudig betalen.
  • Biedt een vast tarief.
  • Klaar terwijl u wacht.
  • Beschikt over een haal- en brengservice.
  • Ook voor reparatie aan huis.

Voor scherm reparatie van jouw HTC neem je contact op

Wil jij graag snel het schermpje van jouw HTC scherm laten maken? Neem contact op met Doctor Phone. Doctor Phone biedt eerste hulp bij scherm reparatie. Kom langs in de winkel in Arnhem of maak een afspraak via het online contactformulier.

. Meld reparatie aan