Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Voor al uw LG reparaties in Arnhem, Nijmegen en Venray

Vanzelfsprekend kunt u met al uw LG reparaties terecht bij onze Doctor Phone winkels in Arnhem, Nijmegen en Venray. Hieronder vindt u een overzicht van alle toestellen van het merk. Klik eenvoudig op het model dat u gerepareerd wilt hebben en geef vervolgens aan welke reparatie u verlangt. Staat uw toestel er niet bij, neem dan contact op met ons dichtstbijzijnde filiaal.

Doctor Phone Arnhem        (085 401 89 39)          Arnhem@doctorphone.nl

Doctor Phone Nijmegen     (085 401 89 39)          Nijmegen@doctorphone.nl

Doctor Phone Venray          (085 401 89 39)          Venray@doctorphone.nl

 

LG Reparaties zoals het u uitkomt

Al onze vestigingen zijn gecertificeerde LG servicepunten. Uw toestel is dus altijd in vertrouwde handen bij onze ervaren monteurs. Bovendien krijgt u op alle originele onderdelen levenslange garantie!

De meeste reparaties doen wij in een uur. U kunt ze zelf telefonisch inplannen of via online reparatie aanmelden. Bepaal eenvoudig de vestiging van uw voorkeur en het moment waarop u de reparatie wilt laten uitvoeren.

 

Haal- en brengservice

Hebt u geen tijd om uw toestel langs te brengen in een van onze vestigingen? Stuur ‘m dan op met de post of maak gebruik van onze haal- en brengservice. Binnen een straal van 10km halen wij uw telefoon of tablet kosteloos op en brengen ‘m volledig hersteld terug op een tijdstip naar keuze. Wel zo makkelijk!

. Meld reparatie aan