Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Sony Xperia Z reparatie

Ervaart u problemen met uw Sony Xperia Z? Laadt de Sony Xperia niet meer goed op of is het scherm gebarsten? DoctorPhone kan alle reparaties die mogelijk zijn uitvoeren aan de Sony Xperia Z, daarnaast geeft DoctorPhone net als bij andere merken op de meeste reparaties waaronder het scherm, levenslang garantie.

Is het glas van uw Sony Xperia Z5 stuk of gaat de accu van de Xperia Z3 snel leeg? DoctorPhone weet raad met uw defecte Sony Xperia, het maakt dus niks uit of u de eerste Sony Xperia Z heeft of de nieuwste. DoctorPhone geeft u net als bij andere merken levenslang garantie op bijvoorbeeld de scherm reparatie.

Lees hieronder verder of de verschillende reparatie services waar u gebruik van kan maken

Reparatie op locatie

DoctorPhone biedt de unieke mogelijkheid om uw Sony Xperia op locatie te repareren. Op locatie kan dus zijn bij u of familie thuis maar ook bij u op werk. Kunt u om wat voor reden dan ook de deur niet uit maar zit u wel met een defecte Sony Xperia smartphone? Geen zorgen want DoctorPhone komt bij u thuis om daar de reparatie volledig uit te voeren. Vrijwel alle reparaties kunnen bij u thuis uitgevoerd worden, behalve waterschade telefoons deze dienen wij binnen ons filiaal te repareren. Dit komt mede doordat de gemiddelde reparatie tijd 24uur is bij waterschade en er een ‘’speciale’’ machine bij komt kijken. Reparaties waarbij onderdelen vervangen moeten worden zoals uit voeren van een Sony Xperia Z2 scherm reparatie of het vervangen van de Sony Xperia Z1 accu hoeft u allemaal de deur niet voor uit.

 

Haal en breng service

Wanneer het u niet lukt om de deur uit te gaan of om een monteur bij u thuis te laten komen is het ook mogelijk om de Sony Xperia Z op te laten halen en terug te brengen. DoctorPhone zal op de door u gewenste datum en tijdstip langskomen en indien dit in de ochtend / middag is zult u de Sony Xperia ook diezelfde dag weer terug hebben. DoctorPhone adviseert bij deze service om de afspraak zo vroeg mogelijk in te plannen indien u de Sony Xperia diezelfde dag weer terug wilt hebben.

 

DoctorPhone filiaal

Bent u toevallig in de buurt of van plan om in de buurt van onze winkel te komen? U mag natuurlijk ook spontaan langskomen bij 1 van onze filialen om daar uw Sony Xperia Z smartphone in te leveren ter reparatie. Bent u van plan om te gaan shoppen? De reparatie zal klaar zijn voordat u het centrum gezien heeft. U mag natuurlijk ook in ons filiaal wachten en genieten van een gratis kopje thee of koffie. Terwijl u wacht kunt u ook kosteloos gebruik maken van onze WiFi. DoctorPhone heeft filialen zowel Arnhem, Nijmegen als Venray, in al deze filialen kunt u dezelfde hoge kwaliteit en deskundigheid verwachten, ook geven wij alle levenslang garantie op de meeste Sony Xperia Z reparaties.

 

Per post

Indien u geen mogelijkheid heeft om van bovenstaande services gebruik te maken kunt u er ook voor kiezen om uw Sony smartphone per post toe te zenden. DoctorPhone adviseert om dit aangetekend te verzenden en uw Sony Xperia zo goed mogelijk te verpakken.

 

Klik op 1 van onderstaande snelkoppelingen om direct op de juiste reparatie pagina te komen

Sony Xperia Z5 reparatie en prijzen

Sony Xperia Z5 compact reparatie en prijzen

Sony Xperia Z4 reparatie en prijzen

Sony Xperia Z4 compact reparatie en prijzen

Sony Xperia Z3 reparatie en prijzen

Standaard Sony Xperia Z reparatie pagina, keuze uit overige Sony Xperia smartphones