Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

1

Toestelmerk

Kies uw toestelmerk
Microsoft Lumia
2

Model

Kies het juiste modelKies het juiste model
Lumia 535
3

Reparatie

Kies uw reparatie
 • Wanneer uw Mircosoft Lumia 535 een glasbreuk, niet werkend Touch screen of defect LCD display heeft (wit of zwarte vlekken/strepen) dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Werkt de achter (grote) camera niet meer van uw Microsoft Lumia 535 dan dient deze vervangen te worden.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Laadt uw toestel niet meer op? Kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Bij deze reparatie wordt de kapotte oplaad connector module vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Laadt uw Mircosoft Lumia 535 niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? Waarschijnlijk is dan de accu van de smartphone of tablet aan vervanging toe. Wij vervangen snel uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Werkt de camera aan de voorkant van uw Microsoft Lumia 535 niet meer? Dan dient deze vervangen te worden.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Heeft u uw toestel laten vallen of derden en daardoor schade aan het toestel. Veel mensen weten niet dat de kosten voor het repareren van het toestel vaak bij de verzekering gedeclareerd kunnen worden.

  Bij ons kunt u terecht voor een officiele factuur van de reparatiekosten. De kosten voor de factuur worden in mindering gebracht op de totale reparatiekosten als u het toestel bij ons laat repareren. 

  Tijdsduur:Direct na reparatie onderzoek
 • Bij waterschade wordt uw toestel intern schoongemaakt in een ultrasoon bad, en wordt bekeken welke onderdelen vervangen dienen te worden voor volledig herstel.
   
  Dit alles binnen 1 werkdag. 80% kans op volledig herstel na waterschade.

  Tijdsduur:1 werkdag
 • Heeft u problemen met uw Microsoft Lumia 535 met het horen van bijvoorbeeld uw ringtone of muziek, werkt deze niet of hoort u geruis? Bij deze reparatie wordt de loudspeakerunit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Komt uw Microsoft Lumia 535 niet verder dan het Logo of zitten er andere fouten in de software van het toestel? Bij deze reparatie wordt toestel volledig gewist en komt er nieuwe software op

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • DoctorPhone komt in actie voor War Child!

  DoctorPhone verlaagd elke reparatie van een toestel met 1 euro en geeft de klanten de keuze om die euro te doneren aan War Child. Een ontzettend mooi initiatief! Dus werkt je toestel niet goed? Laat het dan repareren bij DoctorPhone en steun daarmee ook de verlaten oorlogskinderen!

  War Child

  War Child zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. De organisatie richt zich op de psychosociale ontwikkeling van kinderen zodat zij de kans krijgen op te groeien tot gezonde volwassenen. Creativiteit, sport en onderwijs staan in onze aanpak centraal. Met dans, muziek, theater en sport leren kinderen hun emoties uiten en hun oorlogservaringen verwerken.

 • Omschrijf de klacht zo duidelijk mogelijk bij de klachtomschrijving.

  Tijdsduur:Word bij ontvangst aangegeven
 • Totaal gekozen reparaties: € 0,00