Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

1

Toestelmerk

Kies uw toestelmerk
Samsung
2

Model

Kies het juiste modelKies het juiste model
Galaxy Grand Prime SM-G530H
3

Reparatie

Kies uw reparatie
 • Het LCD display zit onder het touchscreen, als uw lcd display defect is zult u geen beeld meer hebben,het scherm kan geheel wit zijn of lijnne weergeven, bij een breuk in het lcd scherm ziet u zwarte/ of grijze vlekken.  U Krijgt 3 maanden garantie en wij

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Laadt uw toestel niet meer op? Kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Bij deze reparatie wordt de kapotte oplaad connector module vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:5 Werkdagen
  Garantie:Levenslang
 • Het touchscreen is de glasplaat met daaronder de digitizer. Deze dient vervangen te worden wanneer het glas gebroken is en/of het scherm niet meer reageert op aanraking.

  Tijdsduur:1 uur Alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Bij waterschade wordt uw toestel intern schoongemaakt in een ultrasoon bad en wordt bekeken welke onderdelen vervangen dienen te worden voor volledig herstel.

  Dit alles binnen 1 werkdag. 80% Kans op volledig herstel na waterschade.

  Tijdsduur:1 werkdag
 • Heeft u uw toestel laten vallen of derden en daardoor schade aan het toestel? Veel mensen weten niet dat de kosten voor het repareren van het toestel vaak bij de verzekering gedeclareerd kunnen worden. Bij ons kunt u terecht voor een officiele factuur van de reparatiekosten.
   
  De kosten voor de factuur worden in mindering gebracht op de totale reparatiekosten als u het toestel bij ons laat repareren.

 • Komt uw Samsung niet verder dan het Logo of zitten er andere fouten in de software van het toestel? Bij deze reparatie wordt toestel volledig gewist en komt er nieuwe software op.

  Tijdsduur:1 uur Alleen op afspraak
 • Met deze accu nieuwe Originele Nokia BP-3L Accu kunt u weer onbezorgd dag en nacht bereikbaar zijn.

  En omdat over de kwaliteit van de Nokia BP-3L batterij geen twijfel mag bestaan, krijgt u bij DoctorPhone maarliefst 12 maanden garantie op de werking van deze batterij.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • DoctorPhone komt in actie voor War Child!

  DoctorPhone verlaagd elke reparatie van een toestel met 1 euro en geeft de klanten de keuze om die euro te doneren aan War Child. Een ontzettend mooi initiatief! Dus werkt je toestel niet goed? Laat het dan repareren bij DoctorPhone en steun daarmee ook de verlaten oorlogskinderen!

  War Child

  War Child zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. De organisatie richt zich op de psychosociale ontwikkeling van kinderen zodat zij de kans krijgen op te groeien tot gezonde volwassenen. Creativiteit, sport en onderwijs staan in onze aanpak centraal. Met dans, muziek, theater en sport leren kinderen hun emoties uiten en hun oorlogservaringen verwerken.

   

 • Totaal gekozen reparaties: € 0,00