Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

1

Toestelmerk

Kies uw toestelmerk
Samsung
2

Model

Kies het juiste modelKies het juiste model
GALAXY S5 mini SM-G800F
3

Reparatie

Kies uw reparatie
 • Wanneer uw Samsung een glasbreuk, niet werkend Touch screen of defect LCD display heeft (wit of zwarte vlekken/strepen) dan dient het gehele scherm vervangen te worden.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Werkt de achter camera van uw toestel niet? Gaat camera lens niet open? Heeft u problemen met flits? Bij deze reparatie wordt de kapotte  camera-unit inclusief het flits vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

 • Heeft u problemen met uw Samsung met het horen van bijvoorbeeld uw ringtone of muziek, werkt deze niet of hoort u geruis? Bij deze reparatie wordt de luidspreker unit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Bij waterschade wordt uw toestel intern schoongemaakt in een ultrasoon bad, en wordt bekeken welke onderdelen vervangen dienen te worden voor volledig herstel.
   
  Dit alles binnen 1 werkdag. 80% kans op volledig herstel na waterschade.

  Tijdsduur:1 dag
 • Laadt uw Samsung niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? Waarschijnlijk is dan de accu van de smartphone of tablet aan vervanging toe. Wij vervangen snel uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar!

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Komt uw Samsung niet verder dan het Logo of zitten er andere fouten in de software van het toestel? Bij deze reparatie wordt toestel volledig gewist en komt er nieuwe software op.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Heeft u uw toestel laten vallen of derden en daardoor schade aan het toestel? Veel mensen weten niet dat de kosten voor het reparatie van het toestel vaak bij de verzekering gedeclareerd kunnen worden. Bij ons kunt u terecht voor een officiële factuur van de reparatiekosten.

  De kosten voor de factuur worden in mindering gebracht op de totale reparatiekosten als u het toestel bij ons laat repareren.

  Tijdsduur:Direct na reparatie onderzoek
 • Omschrijf uw klacht zo duidelijk mogelijk in de klachtomschrijving.

 • Laadt uw toestel niet meer op? Kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Bij deze reparatie wordt de kapotte oplaad connector module vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Bent u voor u gesprekspartner niet of slecht te verstaan dan dient u de microfoon te laten vervangen, wij vervangen deze module voor een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:levenslang
 • Totaal gekozen reparaties: € 0,00