Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

1

Toestelmerk

Kies uw toestelmerk
Samsung
2

Model

Kies het juiste modelKies het juiste model
Galaxy S6 Edge+
3

Reparatie

Kies uw reparatie
 • Het touchscreen is de glasplaat met daaronder tegenaan de digitizer. Deze dient vervangen te worden wanneer het glas gebroken is en/of het scherm niet meer reageert op aanraking.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Laadt uw Galaxy S6 niet meer op? Kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Bij deze reparatie wordt de kapotte oplaad connector module vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:5 werkdagen
  Garantie:3 maanden
 • Laadt uw Samsung galaxy S6 edge+ niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? Wij vervangen snel uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar!

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Heeft u uw toestel laten vallen of derden en daardoor schade aan het toestel. Veel mensen weten niet dat de kosten voor het repareren van het toestel vaak bij de verzekering gedeclareerd kunnen worden.

  Bij ons kunt u terecht voor een officiele factuur van de reparatiekosten. De kosten voor de factuur worden in mindering gebracht op de totale reparatiekosten als u het toestel bij ons laat repareren.

  Tijdsduur:Wordt bij de ontvangst aangeven
 • Bij waterschade wordt uw toestel intern schoongemaakt in een ultrasoon bad en wordt bekeken welke onderdelen vervangen dienen te worden voor volledig herstel.

  Dit alles binnen 1 werkdag. 80% Kans op volledig herstel na waterschade.

  Tijdsduur:1 Werkdag
 • Omschrijf de klacht zo duidelijk mogelijk bij de klachtomschrijving.

  Tijdsduur:Direct na reparatie onderzoek
 • Totaal gekozen reparaties: € 0,00